Debiteurenbeheer en Huurincasso

Debiteurenbeheer

Als debiteurenbeheerder staat u regelmatig in een spagaat. Enerzijds heeft u tot taak om de vorderingen van uw bedrijf te incasseren en aan de andere kant wilt u uw klant behouden. En soms wordt klantbehoud minder van belang en wilt u recht op uw doel af: incasseren van uw vordering.

Via Verlaan biedt verschillende cursussen aan voor debiteurenbeheerders met het doel om het incassorendement te verbeteren. Met een gedegen juridische basis en allerhande praktische tips, kunt u uw processen aanscherpen en uw incassotraject optimaliseren door een goede aansluiting met uw incassopartner. Wij ontwikkelden cursussen voor beginners en gevorderden, voor opfrissen van kennis en voor verdieping. Altijd direct toepasbaar in de juridische praktijk met het doel uw rendement te verbeteren. U wordt met recht wijzer!

Wordt de door u gewenste cursus niet op korte termijn gegeven voor individuele inschrijving? Neem dan even contact op. Bij meerdere verzoeken organiseren wij de gewenste cursus alsnog. En voor maatwerk of incompany cursussen maken wij graag een afspraak.

Huurincasso

Er verandert veel in de woningcorporatie sector. Woningcorporaties gaan zich meer op hun kerntaak richten. Dat is het bouwen, verhuren en beheren van huurwoningen voor mensen met een lager inkomen.

Wat betekent dit voor uw incassowerkzaamheden en op de samenwerking met uw sociale partners? Uiteraard hebben de veranderingen ook daar invloed op. Het is belangrijk om juist nu uw kennis en vaardigheden op orde te brengen en te houden. Het liefst met hulp van trainers die exact weten wat er speelt in uw branche en op het gebied van incasso.

Kom juriisch trainen heeft een ruim aanbod in huurmodules. Een aanbod dat uitstekend aansluit op uw praktijk. We werken met ervaren trainers die bovendien vele jaren werkervaring hebben op het gebied van huurincasso en de deurwaardersbranche. Zij kunnen u goed op weg helpen met uw vragen, zoals bijvoorbeeld:

  • Wat moet u doen om een goed werkend incassobeleid op te zetten? 
  • Hoe zit het traject van de gerechtsdeurwaarder in elkaar?
  • Hoe kunt u klantgerichte incassogesprekken voeren die effectief zijn? 
  • Wat kunt u doen in het kader van preventie huurachterstanden bij nieuwe huurders?
  • Hoe kunt u samenwerken met (schuld)hulpverleners zonder strijd? 
  • Welke mogelijkheden heeft u voor, tijdens en na een ontruiming?

Klikt u hier voor meer informatie over de huurmodules. 

Wilt u een training op maat? Neemt u dan gerust contact op.