Gerechtsdeurwaarder en PE trainingen

Als incassomedewerker moet u van alle markten thuis zijn. U staat debiteuren te woord over algemene voorwaarden en betalingsregelingen, maar maakt ook beslagstukken voor de gerechtsdeurwaarder of stelt dagvaardingen op. U procedeert misschien bij de kantonrechter of informeert opdrachtgevers over de gevolgen van een faillissement van hun debiteur. In de incasso- en gerechtsdeurwaarderspraktijk is het allemaal aan de orde.

Medewerkers
Kom juridisch trainen biedt verschillende cursussen en opleidingen aan voor incasso- en executiemedewerkers. Variërend van een dagdeel tot vijf dagen. Met of zonder wetboek. Van WSNP tot algemene voorwaarden en van dagvaarding tot executoriaal beslag. Voor beginners en gevorderden, voor het opfrissen van kennis en voor verdieping. Met of zonder toetsing. Want met de juiste juridische basis kunt u het incassoresultaat verbeteren. U wordt met recht wijzer!
 
PE Trainingen
Voor (toegevoegd) gerechtsdeurwaarders hebben wij een een aantal PE trainingen. Wij werken samen met gekwalificeerde docenten. Klik hier voor meer informatie
 
Planning
Wordt de door u gewenste cursus niet op korte termijn gegeven voor individuele inschrijving? Neem dan contact op. Bij meerdere verzoeken organiseren wij de gewenste cursus alsnog. En voor maatwerk of incompany cursussen maken wij graag een afspraak.